2009. április 14., kedd

Néhány újdonság mára


  • A német Mental Madness kiadó Cansis/Carefree előadója feldolgozta Fúrtagyú Nelli és James Morrison Broken Strings (2008) című dalát electro house stílusban.
  • Manuel Reuter, alias (DJ) Manian (ő többek között a Cascada egyik producere) Ravers Fantasy számában a 2005-ös Tune Up! sláger éled újjá. Hogy mi ebben a furcsa? Az, hogy Manian volt a Tune Up! egyik tagja Yann "Yanou" Pfeiffer mellett... 
  • Az iio sem úszta meg. Emlékeztek még a Rapture-re, amit a magyar rádiók sallangosra játszottak? Most a Tiger & Dragon hozta el cirka 8 év után.
  • A The Glitterboys soron következő slágere a Suspicious Minds - hatalmas Elvis-nóta volt, s meghagyták az eredeti, gyönyörű vokált.
  • A dojcse Novaspace Jessica Böhrs énekesnővel az élen kismilliónyi zenét adaptált, aztán három éve nagy lett a csend, ugyanis Jessie inkább a színészi karrierjének egyengetését választotta.  2002-ben robbantottak egyébként Cyndi Lauper Time after Time-jának feldolgozásával (ez Oroszlán Szonja és Pierrot változata), majd furcsa módon akkor készült el a  To France új verziója tőlük, amikor a Groove Coverage szekere is beindult a Moonlight Shadow-val.... Gyarapították a cover versionök sorát pl. a Midnight Oil-féle Beds Are Burning- vagy a Masquerade-féle Guardian Angel-replikával. A szünet után azonban a Konsum Musik kiadó új életet lehelt a formációba: fiatalabb, barna hölgyemény érkezett a szöszi helyett (ő látható a képen, a neve Jenny Marsala). Jenny az Inker & Hamilton tollával kezdett el ékeskedni idén januárban (Dancing Into Danger). Az új Novaspace-album nem lesz kutya: nagyon ötletesen a menedzserek Jenny szájába adják azokat a feldolgozásokat, amelyeket már Jessica is elénekelt néhány évvel ezelőtt, így például új keveréssel (és vokállal) sztrájkbekkel a Time After Time: Rebirth, de lesz Run To You 2.9 (eredetileg Bryan Addams), So Lonely 2.9 (Sting/The Police), Dancing With Tears In My Eyes 2.9 (Ultravox) is.

0 megjegyzés: